12
вересня
2013

Цінність цукрової кукурудзи

     Цукрова кукурудза є цінною овочевою культурою. Її вирощують як для свіжого ринку так і для заморожування та консервування.
     З цукрової кукурудзи готують більше 150 страв. Консерви виготовляють з цілих та подрібнених зерен, а також із суміші різних овочів із зернами кукурудзи. Цукрова кукурудза своєю поживністю та смаковими властивостями посідає одне з провідних місць серед овочевих культур. Цукрова кукурудза цінується і як лікарська рослина.
     За підрахунками вчених, річна норма споживання цукрової кукурудзи для дорослої людини становить близько 3-7 кг.

     Завдяки високому вмісту цукру (12-25%), білків, вітамінів, цінних амінокислот цукрова кукурудза має відмінні смакові якості при консервуванні та споживанні в свіжовареному вигляді.
     Порівняно із зерном звичайної зубовидної кукурудзи, цукрова містить:
- в 2 рази більше жирів та в 1,5 - 2 рази більше цукрів;
- у зерні цукрової кукурудзи міститься значно більше декстринів та менше крохмалю і неповноцінного білка - зеіну;
- цукрова кукурудза поживніша, ніж зубовидна і за калорійністю навіть перевищує зелений горошок та овочеву квасолю.
     Компанія МНАГОР пропонує найкращі гібриди та сорти цукрової кукурудзи, а саме:

Білосніжка F1, Суперсолодка (Медунка) F1, Спокуса F1, Ароматна, Делікатесна та ін.

Зробити замовлення та отримати більш детальну інформацію ви можете за телефоном:

(096) 326-02-32 Тамара Гуренко.


повернутися

Зателефонуйте мені!