2
жовтня
2013

Пізні строки посіву

     Через затяжні дощі по всіх областях України зрушилися строки сівби озимих (з 10-20 вересня на 01-15 жовтня), до того ж прогнозують дуже холодну зиму.

     У таких умовах рослинам для перезимівлі та нормального врожаю дуже важливо:

    - отримати додаткову енергію, нагромадити достатню кількість хлорофілу, ферментів та цукрів (морозостійкість);

    - засвоїти більше фосфору і калію для розвитоку первинної кореневої системи та забезпечення доброї морозостійкості;

    - збільшити кількість коренів різного порядку та їх кислото- ексудативність, завдяки чому рослини увійдуть в зиму з добре розвиненою кореневою системою, що сприятиме добрій перезимівлі.

    Для вирішення цього завдання фахівці ТОВ «Мінераліс Україна» рекомендують обробити насіння Нано-активатором «Нано-Мінераліс» з нормою витрати 0,05 - 0,1 л/т.

    Нано-Мінераліс містить десять життєво необхідних для рослин біогенних металів - Cu, Fe,Co, Mo, Mg, Mn, Zn, Ge, Se, Nd у формі нанокарбоксилатів .

    Переваги:

     - Обробка насіння мікродобривом Нано-Мінераліс забезпечує відмінний стартовий розвиток рослини, підвищує її стресостійкість та імунітет.

     - На ранніх етапах розвитку рослини Нано-Мінераліс збільшує кореневу системи в 3-5 разів, що в свою чергу збільшує площу живлення.

     - Нано-Мінераліс підвищує урожайність сільськогосподарських культур до 30%.

ЗАСТОСУВАННЯ:

      Передпосівна обробка насіння.

      Обробка насіння проводиться традиційним методом, використовуючи машини для передпосівної обробки насіння типу ПС-10. Нано-Мінераліс змішується і не втрачає свої властивості в бакових сумішах з усіма відомими пестицидами та біопрепаратами.

   Науковий співробітник, агроном

Олександр Яковенко тел. (067) 431-53-13

повернутися

Зателефонуйте мені!