30
березня
2016

Презентації нових препаратів Альфа Хімгруп

 

Добрий день, шановні партнери!
 
     Ви добре знаєте, що основною культурою, яка вирощується в Україні є озима та яра пшениця, під яку було відведено 6,8 млн. га. Незважаючи на повсюдне застосування страхових гербіцидів, засміченість зернових колосових культур залишається на високому рівні. Однією із головних причин такого стану є використання гербіцидів з однієї хімічної групи (переважно сульфонілсечовин), що в подальшому сприяє накопиченню та поширенню стійких та шкідливих бур'янів (берізка польова, осот рожевий та жовтий, лобода біла, волошка синя, сокирки польові, підмареник чіпкий, падалиця соняшнику стійкого до імідазолінонів, трибенурон-метилу тощо).
При складанні системи гербіцидного захисту зернових культур, як правило, в першу чергу враховують вартість і ефективність гербіцидного препарату чи суміші та практично не звертають увагу на фітотоксичний вплив на самі культурні рослини, що веде до пригнічення культури і подальшого зниження врожаю.
      Для вирішення вказаних недоліків гербіцидного захисту компанія Альфа Хімгруп в 2015 році розробила новий гербіцид Триатлон (д.р. трибенурон-метил, тифенсульфурон-метил, флорасулам).
Комбінація трьох діючих речовин з різних хімічних класів в препараті Триатлон забезпечує надзвичайне розширення спектру гербіцидної активності, контроль злісних, важко викорінюючих та перерослих бур'янів. Висока селективність препарату щодо пшениці та ячменю надає широкі можливості у виборі оптимального строку внесення, фактично незважаючи на фазу розвитку культурної рослини.

     Також ми пропонуємо детальні презентації по новим розробкам гербіцидів: Оскар Преміум, Девайс Ультра, Пальміра, Клінч Форте, Хаммер.
      Кожного року компанія «Альфа Хімгруп» пропонує українському ринку нові розробки препаратів. Зокрема цього року асортимент гербіцидної групи розширився такими новими препаратами, як Оскар Преміум (пропізохлор, 450 г/л + тербутилазин, 215 г/л) та Девайс Ультра (імазамокс, 33 г/л + імазапір, 15г/л).
     Крім новинок, агрономічним відділом компанії була створена додаткова презентація по гербіциду Пальміра (хізалофоп-п-тефурил, 120 г/л). Метою створення нового інформаційного продукту по даному гербіциду стала необхідність інформування споживачів препарату щодо особливостей застосування його в весняно-літній період, а також необхідністю використання препарату Пальміра на такій культурі, як соняшник.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

     Новий двокомпонентний післясходовий гербіцид системної дії проти однорічних, багаторічних злакових та дводольних бур’янів.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

   Новий селективний післясходовий гербіцид системної дії для знищення однорічних та деяких багаторічних дводольних бур’янів, в т.ч. стійких до 2,4 Д.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

повернутися

Зателефонуйте мені!