29
жовтня
2016

Новинки від АСП

   Агроспецпроект – насіннєва компанія, яка більше 15 років успішно працює на ринку сільськогосподарської продукції. Головний напрямок діяльності компанії – вирощування високоврожайного гібридного насіння соняшнику, доробка його до європейських стандартів.

   Здійснюється така діяльність під жорстким контролем постачальників батьківських форм соняшнику – компанії «Euralis Semences» та «Maisadour Semences» (Франція).

   Співпраця з найкращими світовими компаніями дає можливість забезпечити українських сільгоспвиробників якісним насінням з високим генетичним потенціалом і високою продуктивністю. Контроль якості проводиться на всіх етапах виробництва, починаючи з підготовки грунтів і закінчуючи відвантаження споживачу.

   Насіння від «Агроспецпроект» відрізняється від імпортного тільки значно меншою ціною!

   На ринку у цьому році було представлено новинки насіння соняшнику: ранній гібрид Бенето та середньоранній гібрид Даріл, ознайомитись з характеристиками яких та придбати ви зможете на нашому сайті. Обидва гібриди відрізняються високою стійкістю до вовчка (раси A-F) та гарною врожайністю навіть за несприятливих погодніх умов.

   Додаткова інформація за номерами: 096-326-02-32, 067-430-56-28.

повернутися

Зателефонуйте мені!