5
листопада
2016

Зустрічайте новинку 2016 року на ринку – гібрид соняшнику НС Імісан!

   Насіннєва компанія Юг Агролідер працює на ринку виробництва посівного матеріалу з 2008 року. Компанія офіційно представляє Сербську селекцію інституту рільництва та овочівництва NS SEME в Україні, це підтверджено ліцензійними угодами. Інститут NS SEME займає лідируючі позиції у світі селекції. Компанія продовжує співпрацю з Інститутом, замовляюче нові ексклюзивні гібриди, такі як НС Імісан.

   Гібрид підходить для технології вирощування Clearfield (Чисте поле), тобто гібрид стійкий до гербіциду Євро-Лайтнінг у нормі використання 1-1,2 л/га. Потенціал урожайності гібрида становить 55 ц/га, олійність сягає 48-50 %.

   Під час випробування на дослідних ділянках у 2015 році, при вирощуванні за інтенсивною технологією гібрид показав високі показники урожайності : Вінницька область — 33.7, Кіровоградська — 35.5, Миколаївська область — 35 ц/га.

   Перевагою гібриду є стійкість до гербіциду Євро-Лайтнінг який вноситься у фазі 2 — 8 справжніх листків і, за допомогою якого, можна вирішити проблему поширення дводольних та злакових бур'янів, а також набути впевненості щодо стійкості до рас вовчка.

   Ознайомитися з особливостями та характеристиками гібриду Імісан, а також придбати насіння ви можете на нашому сайті.

повернутися

Зателефонуйте мені!