11
вересня
2013

Пропозиція насіння цукрової кукурудзи, сезон 2013–2014 рр.

      Компанія МНАГОР в сезоні продаж 2013–2014 рр. пропонує насіння цукрової кукурудзи: гібрид Білосніжка F1, та Суперсолодка (Медунка) F1 – новинки, що швидко стають популярними, та відомі сорти Ароматна, Делікатесна, що користуються стабільним попитом у споживачів.
      Впровадження унікальних технологічних рішень, співпраця з оригінаторами, підвищення продуктивності та якості насінництва , використання новітніх розробок в галузі доробки насіння в поєднанні з виробничим досвідом фахівців дозволяють нам забезпечити споживачів високоякісним насінням, що відповідає світовим стандартам якості.
      В нашій роботі дрібниць не буває.

Світові стандарти якості, зручний сервіс, вигідні умови!

З нами можна і потрібно працювати!

      Виробництво насіння супроводжується співпрацею із дослідними установами та науковцями, адже мінливість природно-кліматичних умов вимагає швидкого та якісного відпрацювання технологічних процесів на всіх етапах вирощування та доробки насіння.

Своїм партнерам ми пропонуємо наступні умови роботи:

1. Партнерські знижки. Приватне підприємство «МНАГОР» прагне зробити бізнес своїх партнерів максимально прибутковим. Тому ми надаємо вигідні умови роботи: 

Закупівля насіння кількістю, кг

Розмір партнерської знижки,% (від обсягу закупівлі)

від 100 до 500

3%

від 501 до 1000

6%

від 1001

9%

      Знижка враховується при виставленні рахунку на закупівлю посівного матеріалу партнером в залежності від розміру закупівлі. Чим більше замовлення, тим вигідніші умови!

2. Накопичувальні бонуси. Компанія «МНАГОР» цінує довготривалі партнерські відносини і лояльність своїх партнерів до себе. Тому ми пропонуємо додаткові привілеї нашим постійним партнерам:

Співпраця

Розмір накопичувального бонусу,%

більше 1 року

4%

від 4 і більше років

7%

Ми віримо, що тісна взаємовигідна співпраця допоможе Вам і нам домогтися бажаних результатів і запропонувати споживачам насіння цукрової кукурудзи високої якості!

З питань реалізації звертатись:

(096) 326-02-32 Тамара Гуренко.

Телефонуйте, пишіть, приїжджайте до нас!

повернутися

Зателефонуйте мені!