1
січня
2015

Перший в Україні Спермаркет Насіння Польових Культур для аграріїв

На перший погляд, взимку робота для аграріїв завершується. Але насправді кожен сільгоспвиробник переходить з робіт польових до вирішення найболючіших питань, які стосуються кожного фермера: де ж взяти якісне насіння, тай за розумну ціну? Чи можна довіряти тому чи іншому постачальнику адже зараз на ринку насіння так багато сумнівних гравців, а куди звернутися фермеру який не може похвалитися великими площами посіву, де його не обдурять?

Саме тому компанія ТОВ «Супермаркет Насіння Польових Культур» вже традиційно з початком зими відновлює роботу першого в Україні супермаркету насіння, центральний офіс розташований за адресою: м. Вінниця вул. Хмельницьке шосе 122, склади партнери по Україні: Торгівельна мережа

Двері нашого Супермаркету відкриті абсолютно для всіх бажаючих, адже саме в нас ви матимете унікальну можливість на власні очі побачити насіння перед тим як його придбати, ознайомитися із Сертифікатами та дізнатися характеристики перед тим як посіяти в себе на полі. І не купувати «кота в мішку» як це на практиці інколи буває через співпрацю із сумнівними компаніями. Відвідавши супермаркет ви зможите познайомитись та вибрати для себе продукцією як вітчизняних так і провідних зарубіжних селекційних компаній та виробників засобів захисту рослин.

Увага, ми працюємо шість днів на тиждень, лише з одним вихідним - неділя, решта днів: понеділок-субота – робочі. (В суботу працюємо до 14:00), проте якщо ви не встигаєте до 14:00, чи плануєте відвідати наш супермаркет у неділю, просто повідомте про це менеджерів, і ми з радістю підемо вам на зустріч.

Сергій Нагорняк – головний менеджер в супермаркеті, тел.: (067) 430-56-28.

Радо Вас зустріне та відповість на запитання.

Богдан Чечірко – агроном консультант, тел.: (067) 443-47-88.

Відповідає за консультаціїї по застосуванню ЗЗР, добрив, вибору насіння та ін. питання технології вирощування.

Команда професіоналів компанії ТОВ «Супермаркету Насіння Польових Культур» з розумінням ставиться до кожного клієнта не дивлячись чи то дрібний фермер чи керівник агрохолдингу та допоможе підібрати посівний матеріал під кожного клієнта. Менеджери нададуть вам всю інформицію по характеристикам гібридів та компаніях виробників, повну професіональну консультаційну, підтримку по технологіям вирощування та системам захисту культур, а також нададуть статистичні дані по урожайності с/г культур за попередні роки на основі яких ви зможите зробити правильний вибір.

Через легкі та зручні умови співпраці нам довіряють понад 1000 фермерів з усієї України – приєднуйтесь і ви!

повернутися

Зателефонуйте мені!