18
лютого
2017

ДОК Про – новий фунгіцид для сої та картоплі

Діюча речовина: Цимоксаніл, 300 г/кг + Міклобутаніл, 200 г/кг.

Призначення: Інноваційний двокомпонентний фунгіцид з профілактичною, лікувальною та антиспоруляційною діями для контролю комплексу грибних захворювань.

Переваги:
- Контроль комплексу грибних захворювань, включаючи збудників із класу несправжніх грибів (пероноспороз, фітофтороз).

- Поєднання двох діючих речовин принципово різного механізму фунгіцидної дії запобігає виникненню резистентності у патогенів.

- Прояв активності навіть після 1-3 доби після зараження.

- Швидке проникнення та стійкість до змивання дощем.

- Превентивна, антиспоруляційна та лікувальна дії та добре виражений «стоп-ефект». Висока дія за мінливих погодних умов.

- Гнучке застосування на всіх стадіях росту культури.

- Підвищення продуктивності рослин за рахунок ефективного захисту листового апарату та покращення фотосинтезу.

- Безпечність для рослин, споживачів та довкілля.

Норма витрати препарату, кг/га: 0,4-0,6.

Механізм дії:

Діючі речовини фунгіциду ДОК Про – цимоксаніл та міклобутаніл – належать до різних хімічних класів, швидко адсорбуються тканинами та поширюються всією рослиною. Цимоксаніл впливає на синтез нуклеїнових кислот, білків, жирів, дихання міцелію та проникнення мембран в клітинах патогена, що забезпечує надійне пригнічення збудника та попереджає прояв резистентності. Діюча речовина має ефект капсулювання інфікованих клітин, що зупиняє розвиток та поширення захворювання. Міклобутаніл блокує біосинтез ергостерину, який входить до складу клітинної стінки мембрани гриба, що призводить до порушень в процесі поділу клітин, а згодом і до загибелі патогенну. 

Вартість фунгіциду становить 26 $/кг. Замовити препарат та дізнатись більше інформації можна за номером 067-430-56-28, Сергій Нагорняк.

повернутися

Зателефонуйте мені!