30
листопада
2013

Традиційне відновлення роботи Супермаркету Насіння Польових Культур

З 1 грудня 2013 року традиційно відновлюється робота Супермаркету Насіння Польових Культур, що розташований за адресою м. Вінниця, Хмельницьке шосе 122.

В цьому році ми, як і завжди, надаємо широкий асортимент насіннєвого матеріалу, представляючи як гібриди вже відомих виробників, так і продукцію наших нових партнерів. Крім насіннєвого матеріалу, в нас Ви можете придбати добрива і засоби захисту рослин, що дасть можливість отримати повний набір складових високого врожаю в одному місці.

Головними перевагами, які ми надаєм є:

- насіння найвищої якості;

- гнучкі ціни;

- вигідна система знижок;

- широкий асортимент;

- безкоштовна доставка товару;

- постійна робота з клієнтами.

Співпраця з нами дозволяє уникнути тих проблем, які часто виникають у фермерів при купівлі насіння, до яких відносяться: невчасні поставки; насіння мілких фракцій, яке важко висіяти; брак інформації про виробників і сам насіннєвий матеріал. В нас покупець може побачити товар на власні очі, оцінити його якість, отримати повну інформацію про виробника і гібриди. Також наші працівники нададуть професійну консультацію і допоможуть підібрати насіння, що якнайкраще підходить для Вашої агрокліматичної зони і Ваших умов вирощування.

Більш детальна інформація за телефоном 067-430-56-28 менеджер Сергій Нагорняк.

повернутися

Зателефонуйте мені!